Úspechy na výstave Nábytok a Bývanie 2023

Veľtrh Nábytok a Bývanie, spolu s výstavou Gardenia, počas piatich výstavných dní navštívilo 58 557 návštevníkov. Svoju ponuku predstavilo verejnosti 410 vystavovateľov a predajcov z 8 krajín sveta. Samozrejme na výstave nechýbal ani Decodom, tradičný slovenský výrobca a predajca nábytku.

Ako iste viete tento rok sme predviedli nový koncept kuchýň: Sektorové kuchyne HOME - modernú a funkčnú kuchyňu, ktorá sa dokonale prispôsobí vašim potrebám a preferenciám. Viac o kuchyniach HOME sa dočítate TU.

Súčasťou veľtrhu Nábytok a Bývanie je i súťaž o cenu veľtrhu, ktorú vyhodnocuje medzinárodná odborná porota. Decodom získal spomedzi 410 vystavovateľov a predajcov získala cenu v kategórii: Kuchynský nábytok a spotrebiče.

Týmto sa chceme poďakovať všetkých kolegom, ktorý sa podieľali na vytvorení tohto nového konceptu kuchyne HOME,  i za skvelo odvedenú prácu na veľtrhu a v neposlednom rade všetkým návštevníkom, ktorý sa zastavili v našom corneri i Petre Tohtovej, s ktorou si naši účastníci užili skvelé chíle, súdiac podľa ich úsmevov.

Naše nové kuchyne HOME, nájdete vystavené čoskoro na našich predajniach Decodom i u našich partnerov.