NOVINKA: Kuchyne HOME

Kuchyne HOME sú určené pre tých, ktorí hľadajú modernú a funkčnú kuchyňu, ktorá sa dokonale prispôsobí ich potrebám a preferenciám. S našim kuchynským riešením HOME vám umožníme vytvoriť si svoj vlastný dizajn, ktorý dokonale zapadne do vášho bývania a životného štýlu.

Sme presvedčení, že kuchyňa nie je len miestom prípravy jedla, ale aj miestom stretávania a rodinného života. Preto sa v našich kuchyniach HOME snažíme kombinovať praktickosť a dizajnové prvky, ktoré vytvárajú príjemnú atmosféru a pohodlie.

Zostavy HOME   Prvky HOME   Online plánovač kuchyne   Prelistujte katalóg

Obľúbené dekory

Kuchyne HOME ponúkajú nové možnosti dispozičného riešenia v dokonalých trendy a zároveň nadčasových farbách. Vyberte si z 8 dekorov predných plôch, pričom dve sú dostupné skladom ihneď. Korpus v univerzálnej bielej farbe môžete vyladiť s vykrývacími bokmi v dekore predných plôch. Dvierka doplňte zaujímavými úchytkami z našej ponuky a vyčaruje svoj unikátny priestor.

Nové prvky

Sledujeme aktuálne trendy a sortiment kuchýň HOME ponúka 3 rôzne veľkosti horných skriniek na výšku s rozšírenou hĺbkou, ktorá je kompatibilná s množstvom odsávačov pár na trhu. Kuchyne HOME sú dostupné s kovovými zásuvkami Strongbox, rektifikovateľnými nožičkami a horné nízke skrinky s výklopným piestovým otváraním. Všetky skrinky majú závesy s tlmením pre jednoduchú manipuláciu. Kuchyňa HOME, tak ako všetky výrobky Decodom je vyrobená priamo na Slovensku z vysoko kvalitných a odolných materiálov. Môžete si byť istí, že vaša kuchyňa bude vyzerať krásne a bude slúžiť po mnoho rokov.

 

Online plánovač kuchyne HOME

Okrem toho, že si môžete vybrať farebný dekor, môžete si tiež v našom online plánovači navrhnúť rozloženie kuchyne podľa vašich potrieb, bez nutnosti návštevy kuchynského štúdia. Môžete si zvoliť umiestnenie pracovnej dosky, spotrebičov a úložných priestorov tak, aby vaša kuchyňa bola čo najviac funkčná a pohodlná práve pre vás. V kuchyniach HOME nájdete i dizajnové prvky v podobe otvorených regálov a políc, ktoré využijete ako ďalší úložný priestor či na vystavenie vašej zbierky kuchárok.

V našej ponuke máme tiež široký výber doplnkov a príslušenstva pre kuchyne, takže si môžete vybrať to najlepšie príslušenstvo pre vašu kuchyňu na jednom mieste. Ak hľadáte kuchyňu, ktorú si môžete naplánovať sami a prispôsobiť ju vašim potrebám, neváhajte a vyberte si z našej ponuky kuchýň HOME.

 

Cesta k novej kuchyni HOME, vyberte si zo 4 možností:

1. Vyberte si hotovú kuchynskú zostavu HOME

Vybrať si zostavu HOME

2. Vyberte si jednotlivé prvky zostavy HOME

Vybrať si z prvkov HOME

3. Nakonfigurujte si svoju kuchyňu HOME podľa vašej predstavy sami v konfigurátori kuchyne HOME a objednajte

Prejsť na online plánovač HOME

4. Navštívte naše kuchynské štúdia Decodom, a poraďte sa s našimi špecialistami

Nájsť predajňu

A čo je to najlepšie? Naše kuchyne HOME sú dostupné za skvelú cenu. Ak teda hľadáte kuchyňu podľa vašich predstáv, ktorá splní vaše očakávania a bude štýlová aj nadčasová, neváhajte a vyberte si z našej ponuky kuchýň HOME pre za skvelú cenu s dizajnovými prvkami.

Inšpirujte sa našimi kuchyňami HOME v katalógu.

Prejsť na katalóg HOME