Anna Z.

Nábytok do jedálenskej časti sme kupovali pred rokom a prišiel nám presne deň pred štedrým dňom. Montovali sme ho v nedeľu a štedrú večeru sme servírovali na novom stole. Do roku sme si objednali ten istý typ nábytku aj do obývačky a sme veľmi spokojní.
Svoju pozítívnu skúsenosť opisujem v liste, ktorý som písala v decembri 2018.
Chcem sa s Vami podeliť o našu spotrebiteľskú skúsenosť vo Vašej predajni v Košiciach.
Mali sme už v inej nemenovanej predajni vybraný nábytok do jedálne aj jedálenský stôl a 27.10. 2018 sme si ho išli objednať. Nenašli sme k nemu vhodné stoličky pre nás, preto sme predtým ešte navštívili Dom nábytku v Košiciach. Chceli sme sa "iba" pozrieť na stoličky ku jedálenskému stolu.
Len čo sme vošli do predajne, hneď naľavo pri vstupe nás zaujal vystavený nábytok. Manžela na prvý pohľad zaujal jedálenský stôl (BANA) a hneď skonštatoval : "Už viem, že ten iný stôl sa mi nepáči. Toto je stôl, ktorý si predstavujem“ (ten iný mal veľmi hrubé nohy a boli iba lepené do L ).
Začali sme si bližšie obzerať nábytok (BANA), o krátku chvíľu sa nás ujala predavačka, ktorá nám všetko vysvetlila , poradila, mali sme veľmi dobrý pocit z výberu nábytku. Pôvodnú myšlienku kúpy iného nábytku sme za krátku chvíľu zavrhli a už sme rozmýšľali, ktoré skrinky použijeme do nášho priestoru.
Vybrali sme si 3 skrinky (typ 07,08) spolu 1953 cm , všetko sme si pofotili aj s rozmermi. Nakoľko sme si neboli istí presným rozmerom priestoru - alternatíva bola, že ak sa nevmestia budú dve spojené a jedna samostatne, ušetríme 5 cm. Pani Ľudmila Oravcová , tak sa volala naša obsluhujúca predavačka nám ponúkla typový list daného programu BANA. Nechceli sme si brať, že netreba, všetko máme pofotené, máme v tom jasno a už len doma sa rozhodneme medzi dvomi alternatívami - buď 3 ks 65,1 cm skrinky, alebo dve spojené a jednu 65,1.cm, čím ušetríme medzipriestor približne o 5 cm. "Ale, len si vezmite, mate to tam všetko pekne rozkreslené"- povedala, tak sme si zobrali. Doma sme stenu premerali a zistili, že máme limit 187 cm a nič nemôžeme použiť, ani na nete v e-schope sme nič nenašli.
Už sme sa rozlúčili s nábytkom BANA, keď tu zavážila taká dôležitá "DROBNOST" - typový list, ktorý nám skúsená predavačka milo ponúkla. Tam sme našli skrinku typ 53, ktorú v tom čase v e-shope sme nevideli. Bola sobota večer skoro pred záverečnou, keď sme ešte volali p. Oravcovú a ta zistila, že áno, tento typ sa dá objednať. Hneď na druhý deň 28.10. 2018 sme šli nábytok objednať. Pani Ľudmila Oravcová mala pracovné voľno, tak sme to objednávali u iného kolegu. Nehceli sme odkladať objednávku , aby sme stihli dodávku do Vianoc.
Týmto chcem vyzdvihnúť odbornú obsluhu pani Ľudmily Oravcovej a poukázať ako aj taká drobnosť v obsluhe rozhoduje, či zákazník urobí alebo neurobí objednávku. Želám Vám veľa takých ústretových a odborne zdatných zamestnancov. Možno nám bude nábytok doručený ešte do Vianoc (práve v tomto 50.tom týždni sa vyrába ) a budeme na Vás spomínať pri sviatočnom stole.

Nábytok: obývačka Bana
Farba: pino aurelio,
Mesto: Kobyly
Adresa predajne: Pri Prachárni 4/B, Košice
Meno poradcu: Ľudmila Oravcová - milá, skúsená a ochotná