Lenka N.

Trebalo nám už vymeniť kuchyňu, ale už pár rokov sa to odkladalo, zakaždým prišlo niečo iné a "dôležitejšie". Až som to už vzala so vlastných rúk.
Začala som listovať po nete a v rôznych katalógoch. Stále som nemala žiadnu predstavu, ako by mala vyzerať, ale isto som nechcela vanilku ( je v každej kuchyni). Už dávnejšie som túžila po kvalitnej kuchyni, však to nie je na 2-3 roky, tak som začala študovať vaše stránky, prevedie a farebnosti kuchýň. Akciové ceny, zľavy bol len krásny bonus, ktorý má presvedčil. A kuchyňa Zora avokado-antracit- proste láska na prvý pohľad. A už to išlo samo. Dohodla som si termín s pani Zakopčanovou. Veľmi mi pomohla pri výbere celej kuchyne, tipy skriniek a dierok, pracovnej dosky, osvetlenia. No úplne všetko. Veľmi šikovná pani a vidno, že sa vo svojej práci vyzná a že ju veľmi baví. Je to profesionál! Dohodli sme aj montáž ( však predsa radšej od odborníkov).
Prišiel pán Valach s kolegom a išlo im to neskutočne rýchlo a ľahko, zohraná dvojica. Taktiež profesionálna práca. Hovorím o Decodome kade chodím, je predsa len lepšie si priplatiť a mať doma kvalitu. Od zajednania kuchyne až po jej realizáciu neboli žiadne nedostatky, sme nadmieru spokojní. A už mám svoju kuchyňu :-).
A veľmi som bola prekvapená, keď pani Zakopčanová prišla v deň realizácie k nám na "kontrolu" kolegov, či ide všetko ako má, prišla vo svojom voľne, to si veľmi cením. Som veľmi rada a nadšená, že som sa rozhodla pre Decodom.

Nábytok: kuchyňa Zora
Farba: avokádo, antracit,
Mesto: Žilina
Adresa predajne: Vysokoškolákov 52, Žilina
Meno poradcu: Petra Zakopčanová