Marek P.

Ako mladá rodinka sme do práve kúpeného holo-bytu potrebovali vhodnú kuchyňu. Nebolo jednoduché nájsť ponuku, ktorá by spĺňala požadovanú kvalitu, našu predstavu interiéru a finančný strop, ktorý sme si určili.
Hľadali sme tak, aby sme z menšieho kuchynského kútika vyťažili čo najviac. Chceli sme dostatočný úložný priestor so vzhľadom útulného domova. Navyše, kuchyňa, jedálenská časť a obývacia miestnosť tvoria jeden spoločný priestor. Pátrali sme preto po perspektívnom dekore dreva, ktorý by sme mohli použiť v budúcnosti pri dopĺňaní našej domácnosti.

Ponuky sme si nechali vypracovať u viacerých dodávateľov nábytku a práve tá z Decodomu najviac vyhovovala našim predstavám. Našli sme u vás flexibilnosť potrebnú pre náš špecifický priestor za prijateľnú cenu. Prispôsobenie kuchynského programu DECOPLAN - Paula našim požiadavkám nerobilo problémy a zruční pracovníci pri montáži zvládli svoju prácu perfektne.

Teraz sme šťastnými majiteľmi kuchyne, ktorá plynule prechádza do obývacieho priestoru, a to vďaka kuchynskému ostrovu členenému na dve časti - obývací dekoratívny a kuchynský úložný. Jeho povrch využívame ako priestornú pracovnú plochu pre varenie vo dvojici, a zároveň ako jedálenský pult na podávanie jedla pri väčších návštevách. Potravinovú skrinku využívame hlavne ako súčasť budúcej obývacej steny, kedže vysoké kuchynské závesné skrinky sú dostatočne priestorné na všetky kuchynské pomôcky.
Decodom nám teda naozaj pomohol pri tvorbe nášho domova, v ktorom sa cítime skvele nielen my, ale aj naše návštevy :-)

Nábytok: kuchyňa Paula
Farba: dub san remo sand,
Mesto: Kaplna
Adresa predajne: Nová 7996/9, Trnava
Meno poradcu: p. Petrušová