Renáta L.

Kúpili sme holodom a hľadali sme vhodnú kuchyňu. Po návšteve viacerých štúdií a značiek v Bratislave sme sa rozhodli pre štúdio Decodom v Polus City Center pre ochotný, profesionálny a trpezlivý prístup pána Malinu a kvôli overenej našej slovenskej značke výrobcu nábytku.
Mali sme už v byte kuchyňu z Decodomu Vanila, preto som vedela, že na túto značku sa môžem spoľahnúť. Riešenie návrhu prebiehalo cez viaceré alternatívy až k finálnej verzii. Chcela som, aby rýchle raňajky a večere cez pracovné dni mala naša rodina na praktickom pulte pri linke vo výške klasického jedálenského stola s normálnymi nezvýšenými stoličkami.
Tento pult používame aj na rýchle písanie, kontrolovanie domácich úloh počas varenia :), prácu s notebookom, atď. Na slávnostnejšie nedeľné stolovanie bude riešený samostatný veľký jedálenský stôl so stoličkami, ktoré ešte budeme kupovať. Medzi ďalšie hlavné kritériá pri návrhu kuchyne patrila veľká pracovná plocha, na umiestnenie robota, mixéra a iných spotrebičov, ktoré sú potrebné pri varení a pečení hlavne pri rodinných stretnutiach a oslavách.
Všetky moje očakávania táto kuchyňa splnila a je radosť v nej varič a piecť. V ďalšej etape k nej budeme dokupovať nábytok do obývacej izby v takom istom prevedení: biela arctic vysoký lesk + dub pílený bardolino.
Montáž vykonal pán Tkáč a jeho spolupracovník. Prebehla profesionálne. Keď bolo treba ešte podvihnúť horné skrinky pri obkladaní medzi skrinkami, pán Tkáč ochotne došiel a skrinky upravil, ihneď, aby majster mohol nerušene obkladať.
Značku Decodom a štúdio v Poluse s predajcom pánom Malinom a montáž pánom Tkáčom všetkým na riešenie kuchyne doporučujem.

Nábytok: kuchyňa Elis a Zora
Farba: Elis- biela arctic vysoký lesk, Zora- dub pílený bardolino,
Mesto: Bratislava
Adresa predajne: Polus, Bratislava
Meno poradcu: Martin Malina