Eva K.

Kedže ide o klasickú panelákovú kuchyňu, vedeli sme hneď od začiatku, že budeme potrebovať veľa úložného priestoru a zároveň, keďže je možné vyjsť z kuchyne rovno na balkón, rozhodli sme sa využiť to množstvo svetla, ktoré dopadalo na stranu kuchynskej linky. Rozhodli sme skombinovať jemnú vanilkovú farbu korpusu s drevenou pracovnou doskou dub pílený bardolino, keďže väčšina drevených prvkov v byte je v tomto odtieni dreva, vedeli sme, že to bude krásne ladiť :). Typ kuchynskej linky sme našli takmer okamžite, jemná, elegantná, ucelená, s lesklými plochami, ktoré odrážajú svetlo a tým celá kuchyňa získava pocit otvorenosti a umocňuje pocit tepla nášho domova. Samozrejme, že veci nešli tak jednoducho ako sme dúfali, a pri montáži sme zistili, že podlahy a steny sú veľmi krivé. Našťastie šikovný montážnici si s tým hravo poradili.
Sme veľmi vďační našej grafickej dizajnérke, ktorá nám pomohla navrhnúť útulnú, účelnú a zároveň modernú kuchynskú zostavu.
Trávime v nej veľa času nie len na varenie, ale tiež na oddych a samozrejme pri dobrom vínku a knihe :)
Možno naša kuchyňa nie je tá najvýnimočnejšia na svete, ale pre nás je výnimočným miestom, v ktorom môžeme privítať a pohostiť rodinu, priateľov a už teraz sa teším, ako v nej budem počas zimy sledovať poletujúce vločky s horúcim čajom v ruke.
Ďakujeme Decodomu za profesionálny prístup a úprimne môžeme povedať, že by sme si kuchyňu od vás vybrali na druhý a aj tretí krát.

Nábytok: kuchyňa Cora
Farba: ivory vysoký lesk,
Mesto: Bratislava
Adresa predajne: Galvaniho 16, Bratislava
Meno poradcu: Ing. Katarína Šmahelová