Ivica K.

Bývame v staršom dome z 50. rokov. Rozhodli sme sa meniť nábytok v kuchyni, a preto sme si spolu s manželom zmapovali kuchynské štúdiá v Bratislave a po prvom vyraďovacom kole som tri z nich navštívila osobne. Rozhodla som sa pre kuchynské štúdio na Galvaniho ulici. Dôvod bol prostý – profesionálne jednanie, príjemná komunikácia so zákazníkom. Svojho poradcu som si nevyberala, bola to, teraz môžem povedať, šťastná náhoda, že v kuchynskom štúdiu sa mi venovala práve pani Ing. arch. Anna Karásková. Výber modelu kuchyne, farba a jej celkový charakter sa odvíjali od retro dlaždičiek, ktoré som už mala vybrané. Pani Karásková so mnou počas niekoľkých stretnutí prechádzala moje nápady a pohotovo ponúkala a riešila spolu so mnou ich realizačné možnosti. Výsledok bol harmonickým spojením účelného moderného nábytku v kontakte s retro prvkami, prepojenie nostalgických spomienok s nerušivou symetriou a jednoduchosťou moderných línií. Obidve sme boli s výsledkom spokojné. Dobrá bola aj voľba technického kameňa na pracovnú dosku, ladiaca svojím charakterom a farbou do kuchynského interiéru. Oceňujem opäť vysokú profesionalitu montážnikov subdodávateľa Decodomu, firmu Klieštik z Čadce, ktorým sa nedalo nič vytknúť, práve naopak. Montáž nebola jednoduchá, nakoľko sa nedalo všetko realizovať naraz, ale po etapách. Pod vedením pána Dušana Jajcaja bola kuchynská linka zmontovaná vysoko odborne, montáž bola profesionálne veľmi dobre zvládnutá.
S priebehom tvorby a realizácie nového kuchynského interiéru a v súčasnosti už aj fungovaním kuchyne sme veľmi spokojní.
A na záver - čím je interiér výnimočný? Kuchyňa je relatívne malá a bolo umením vložiť do linky všetko, čo som chcela v nej mať poruke a čo som považovala za potrebné. Myslím, že prvá výnimočnosť spočíva v ekonomike vyriešenia náročných požiadaviek na modernú kuchyňu na minimálnom priestore. Druhá výnimočnosť spočíva v harmonickom spojení ducha minulosti s prítomnosťou do estetického a účelného tvaru, otvorenie priestoru a súčasne vytvorenie útulnej atmosféry. A tretia výnimočnosť je pozitívna reflexia zákazníka – naša mimoriadna spokojnosť ako výsledok profesionálnej a súčasne ľudskej spolupráce s poradcom.

Nábytok: kuchyňa Elis
Farba: mušla/vanilka,
Mesto: Bratislava
Adresa predajne: Galvaniho 168, Bratislava
Meno poradcu: Ing. arch. Anna Karásková