Tibor K.

O našej kuchynskej linke sme mali jasnú predstavu od začatia stavby nášho domu. Moderná, priestranná, praktická s integrovaným osvetlením a samozrejme s ľahkou údržbou. Preto nás hneď pri prvej návšteve predajne Decodom v Nitre, zaujala pestrá ponuka a variabilita kuchynských zostáv, veľká škála farebných prevedení a možnosti vyskladať si kuchynskú linku na mieru. Našimi najväčšími kritériami boli okrem samotných rozmerov, aj výška pracovnej dosky, plynulý doraz otváracích častí, možnosť výberu z drôteného programu a v neposlednom rade aj možnosť zabezpečenia elektrických spotrebičov a drezu podľa vlastného výberu. No a práve kuchyňa Ester bola našim jednoznačným favoritom a dnes, po roku dennodenného užívania aj skvelým výberom a zhmotnením všetkých našich predstáv o kuchyni.
Celé to podčiarkol ústretový a profesionálny prístup pani Zuzany Kňažickej a pána Petra Baráta, ktorí nám boli od prvej konzultácie až po finálny návrh maximálne nápomocní a do celého návrhu vniesli nielen svoje doterajšie skúsenosti, ale aj originalitu, za čo im patrí veľká VĎAKA.
A ostatná vďaka patrí pánom Júliusovi Palušovi a Denisovi Seleckému, pri montovaní kuchynskej linky, ktoré predčilo naše očakávania z pohľadu precíznosti a kvality.
Firme Decodom zostávame určite verní aj pri zariaďovaní ostatných miestností nášho nového domu.

Nábytok: kuchyňa Ester
Farba: biela arctic vysoký lesk, dub bardolino,
Mesto: Nová Ves nad Žitavou
Adresa predajne: Akademická 1, Nitra
Meno poradcu: Pani Zuzana Kňažická a pán Peter Barát