Peter K.

Ako mladý pár sme sa rozhodli, že je čas sa osamostatniť a tak sme si našli malý útulný bytík. Už na začiatku sme sa obaja zhodli, že si ho zrekonštruujeme podľa našich predstáv. Keďže sme aj v rámci finančných možností museli mnohé veci urobiť sami a riadne sme sa nadreli, rozhodli sme sa, že za usporené peniaze si zaslúžime aj novu kuchyňu.
V tomto bytíku síce bola relatívne nová kuchyňa (mala asi 3 roky a bola tiež od Decodomu), ale nevyhovovala nám rozložením skriniek. Náš vyber nebol vôbec ťažký. Po skúsenostiach s náročnosťou výberu nábytku, keďže existuje nepreberné množstvo výrobcov, som sa rozhodol k výberu pristupovať pragmaticky. Ja ako muž, som si pozrel prevedenie a kvalitu pôvodnej linky, pozrel som si výsledky testov kuchynských liniek, kde to Decodom s prehľadom všetkým natrel a aj podľa referencií priateľov sa stal Decodom jasnou voľbou. Tu už som za počítač posadil priateľku a tá nekompromisne rozhodla o sérii Lina. Keďže máme malú kuchyňu, tato séria bola ideálna voľba, keďže ponúkala možnosť objednávky ako sektorovej kuchyne.
Kuchyňa ku nám dorazila asi o 3 týždne skôr ako sme očakávali, z čoho som bol milo prekvapený. Montáž bola jednoduchá, všetko lícovalo, nemusel som riešiť žiadne problémy ako zle navŕtané diery, chýbajúce časti a hlavne ma úprimne potešili kovové madlá. Bolo to v kvalite, akú od nábytku očakávam.
A vieme, že sme sa rozhodli správne, keďže nad ňou "slintajú" aj muži. Stará kuchyňa neskončila na smetisku, bola v tak dobrom stave, že momentálne slúži v inej domácnosti. Celkovo zhrnuté, máme síce malú kuchyňu, ale je naša a vari sa nám v nej úplne super.

Nábytok: kuchyňa Lina
Farba: červená vysoký lesk,
Mesto: Dubnica nad Vahom
Adresa predajne: Internetový obchod
Meno poradcu: e-shop