Marián K.

Nakoľko sme s manželkou už obaja na dôchodku a nepotrebujeme už pre svoju profesionálnu prácu tak veľké priestory, rozhodli sme sa z tej miestnosti urobiť priestor pre krásne rodinné stretnutia. Po zvážení našich potrieb sme začali maratón návštev predajní s nábytkom. Nakoniec ostali dve možnosti. Ale nakoľko sa manželke Tirol páčil už dávnejšie a bol aj od slovenského výrobcu, rozhodli sme sa preň. Ručičkou na váhach bola aj ochota personálu v predajni. Potom rozhodovanie bolo len o farbe nábytku. Výber sme ukončili zložením zálohy a informáciami o termíne dodania.
Veľkým kladom nákupu nábytku v Prievidzkej predajni Decodomu, bola príkladná ba až neočakávaná ochota zamestnancov pri podávaní informácií, vysvetľovaní o možnostiach farebného prevedenia, typu a čo si veľmi ceníme ich trpezlivosti. To ako sa nám venovala predávajúca p. Nina Weissová, sme pri nákupe už dávno nezažili. I touto cestou jej chceme ešte raz za jej nevšedný prístup k nám poďakovať.
Čím je náš interiér výnimočný ? No predsa tým, že sme vytvorili i s vašou pomocou, príjemné prostredie pre rodinné stretnutia a všetci sa tam výborne cítime.

Nábytok: obývačka Tirol
Farba: Dub pílený schoko
Mesto: Bojnice
Adresa predajne: Nedožerská cesta 3, Prievidza
Meno poradcu: Nina Weissová