Veronika S.

Máme veľkú otvorenú obývačku a rozhodli sme sa pre americkú kuchyňu, čiže otvorenú do obývačky, ale celkom otvorenú sme nechceli, tak som vymyslela predelenie priestoru s pultom. Nakoľko sme chceli získať čo najviac úložného priestoru, rozhodli sme sa pre skrinkovú stenu, ktorá je otvorená do obývačky, a ku ktorému bude možné pritlačiť stôl, aby sa získal ďalší priestor. Skrinky sa otvárajú tak, že aj keď tam bude stôl bude ich možné využívať.
Z druhej strany deliacej steny je umiestnený pologuľatý stolík kde je možné vo dvojici raňajkovať, alebo sa dá použiť ako ďalší pracovný priestor.
Priestor v kuchyni je maximálne využitý, je praktický, má krátku cestu od sporáka ku koreničkám, chladničke. Kuchyňa ešte nie je úplne dokončená, toho času nám ešte nedodali výplň do deliacej steny, ktorá má byť z podsvieteného farebného decorakrylu, tak isto za drezom kde sa dávajú obkladačky bude podsvietené farebne sklo. Ďalšia zvláštnosť mojej kuchyne je zastavaný roh pri okne. Aj keď sú tam schody podarilo sa nám tam vytvoriť veľmi praktickú špajzu na potraviny.
S prevedením prác som mimoriadne spokojná, Vaši zamestnanci sú majstri svojho remesla a ďakujem im za splnenie môjho sna.

Nábytok:  kuchyňa Katy
Farba: biela arctic,
Mesto:
Adresa predajne: Galvaniho ul. Bratislava
Meno poradcu: Smahelova Katarina