Raw Torta s lesným ovocím

Na korpus potrebujeme:

– šálka namočených vlašských orechov
– šálka pohánky
– asi 8 namočených datlí
– agáve
– trocha citrónovej kôry
– raw kakao.

Ako vždy, orechy, pohánku a datle si namočíme aby zmäkli a pred použitím všetko presušíme.Orechy sme si nechali namočené cez nos, datle stačí namočiť na hodinku. Dobré presušenie je podstatné aby cesto nebolo príliš vlhké. Potom spolu rozmixujeme všetky ingrediencie a natlačíme vzniknuté cesto do formy.

Na krém potrebujeme:

– šálka namočených kešu orechov
– kokosový olej
– agáve
– šťava s jedného citróna
– dve šálky ovocia

Kešu orechy sme tiež nechali vo vode cez noc a dobre ich vysušili.Tiež všetky indrediencie spojíme v hladký krem v mixéry. Ak nemáte čerstvé ovocie ale mrazené, nechajte ho najskôr dobre rozmraziť a odkvapkať aby krém lepšie tuhol. Krem nalejeme na korpus, necháme stuhnúť a dozdobíme kúskami lesného ovocia. Torta s lesným ovocím je hotová!

 

zdroj: Raw Mother&Daughter