Zariaďujeme Dom snov

 

Decodom spojil svoje sily s najväčším dodávateľom rodinných domov na Slovensku - projektom Dom snov. V najpredávanejšom vzorovom dome projektu Dom snov sa Decodom postaral o kompletné zariadenie od kuchyne, cez obývačku, predsieň až po izby. Príďte sa na vlastné oči presvedčiť, že v Topoľčanoch vyrábame prvotriedny nábytok a vyberte si svoj domček snov, do ktorého sa môžete nasťahovať neuveriteľne rýchlo.

Navyše sme si pre klientov spolu s projektom Dom snov pripravili malé prekvapenie v podobe výhodnej akcie na nákup nábytku a zariadenia. Pre viac informácií kontaktujte svojho predajcu v Dom snov.

 

 

O projekte Dom snov

Projekt vznikol na základe vlastnej skúsenosti zakladateľa firmy, ktorí zápolil so stavbou vlastného domu dlhé roky. Preto zozbieral spolu so svojimi spolupracovníkmi a profesionálmi v odobre všetky skúsenosti a pretavil ich do projektu, ktorý dodáva svojim klientom dom na kľúč úplne bez starostí. Na svoje konštrukcie ponúka 30 ročnú záruku, variabilitu dizajnu domov, stavbu z kvalitných materilov pre nízkoenergetické alebo pasívne domy, garanciu ceny a bezkonkurenčnú rýchlosť stavby. Viac o projekte www.domsnov.sk