Už čoskoro: Vzorový byt v Prúdy Trnava

 

Decodom spolupracuje s najlepšími a určite k jedným z nich patrí i projekt Prúdy v Trnave. Už čoskoro si budete môcť prezrieť vzorový byt zariadený nábytkom vyráaným v slovenských Topoľčanoch. Decodom ponúka nielen kuchyne na mieru ale i kompletné zariadenie celého bytu cez obývačky, predsieň i spálne. Pokiaľ máte záujem navštívte našu predajňu v Trnave a inšpirujte sa už dnes!

Navyše sme si pre klientov spolu s Prúdy Trnava pripravili malé prekvapenie v podobe výhodnej akcie na nákup nábytku a zariadenia. Pre viac informácií kontaktujte svojho realitného makléra Prúdy Trnava.

 

 

 

O projekte Prúdy

Nadštandardné bývanie, kde sa stretáva pokoj domova a dynamika mestského života. Projekt Prúdy ponúka moderné bývanie s ekologickým vstupom, akým je i sukulentná zelená strecha, separácia odpadu a energeticky úsporné riešenia v bývaní. Projekt ponúka i detskú zónu, vonkajšie osvetlenie pre tú správnu funkčnosť i atmosféru, kvetinové záhony i trávnaté plochy. Projekt ponúka 1- až 4- izbové byty s balkónom či predzáhradkou. Viac o projekte www.prudy.sk .