Kuchyňa FAMILY pre mobilný dom SUPER ARKTIK ®

 

Kuchyne FAMILY a SMILE sú vhodné skutočne do každého priestoru, svedčí o tom i dlhoročná spolupráca s najväčším slovenským výrobcom a predajcom mobilných domov FISCHER & PARTNERS, s r.o., s množstvom skúseností a spokojných zákazníkov v šiestich krajinách Európy. 

Mobilné domy SUPER ARKTIK ® sú vymyslené, naprojektované a vyrábané výhradne v ich troch výrobných halách. Celý proces výroby mobilných domov je neustále pod kontrolou. To umožňuje dodržiavať vysoké štandardy kvality a zaručiť čo najrýchlejšie dodanie zákazníkovi. Vďaka vlastnej projekcii a výrobe je možné mobilný dom prispôsobiť na mieru podľa požiadaviek. Zákazník si vyberie tvar, rozmer, strechu, veľkosť a umiestnenie okien, upraví si dispozíciu, vonkajšiu fasádu, materiály obkladov, podláh, stien. Mobilný dom SUPER ARKTIK ® je vybavený kuchyňou FAMILY na mieru a kuchyňou SMILE od Decodomu - najväčšieho slovenského výrobcu kuchýň a nábytku, podľa vášho vkusu.

 

 

O spoločnosti FISCHER & PARTNERS, s r.o., mobilné domy

Najväčší a jediný sériový výrobca mobilných domov na Slovensku a v Čechách. Pôsobí v Ružomberku, kde už od roku 2015 v 3 výrobných halách zamestnáva takmer 70 zamestnancov. Zákazníkom v 6 krajinách Európy odovzdali už viac než 1500 mobilných domov. 

K potrebe vymyslieť a vyrábať mobilné domy vhodné do našich klimatických podmienok ich doviedli dlhoročné skúsenosti s predajom zahraničných mobilných domov. Rokmi projektovania, skúmania a testovania vznikol úspešný mobilný dom SUPER ARKTIK ®, ktorý vo svojej základnej podobe, alebo v niektorom špeciálnom prevedení, uspokojí predstavy a požiadavky aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

Spoločnosť s tradíciou výroby od roku 2015 si vybudovala bezkonkurenčnú povesť kvality, dizajnu a inovácií. Vysoko kvalifikovaný tím vyrába špičkové celoročné mobilné domy, rodinné domy, tinyhouses, houseboty, či inovatívne rodinné mobilné domy s možnosťou financovania cez hypotekárny úver pre súkromný, komerčný aj verejný sektor.

Viac informácií www.novy.mobilnydom.eu a www.novymobilheim.cz

Tento projekt vznikol v spolupráci so spoločnosťou R-nábytok.