Spolupracujte s Decodomom (pre developerov, staviteľov, investorov a iné)

 

Spolupracujte s najlepším

Decodom je spoľahlivým partnerom pre developerov, investorov a stavebné firmy.

Tvoríme spolu jedinečný príbeh nábytku už viac ako sedemdesiat rokov.

Sme Decodom, tradičná slovenská firma zaoberajúca sa výrobou a predajom nábytku.
Náš príbeh je založený na viac ako storočnej histórii, rešpekte k tradičnému drevárskemu remeslu a úcte k našim zákazníkom. S prehľadom v aktuálnych trendoch, rozsiahlym know-how v nábytkárstve, víziou do budúcnosti a modernými technológiami patríme medzi lídrov vo výrobe a exporte nábytku na slovenskom trhu.

Sme popredným a najväčším výrobcom kuchynského nábytku na Slovensku. Plánované kuchyne na mieru FAMILY vyhotovíme pre každý, aj atypický pôdorys. Zaraďujeme sa taktiež k významným výrobcom a najväčším slovenským exportérom nábytku do obývacích izieb. Pre harmonicky zladenú domácnosť sme vytvorili unikátny koncept nábytku na mieru ROUTE, ktorý zariadi celý interiér v jednotnom dizajne. Okrem nábytku do kuchýň a obývačiek vyrábame aj nábytok do spální, detských a študentských izieb, predsiení a pracovní. Pri výrobe kladieme vysoký dôraz na kvalitu opracovania a výber prvotriednych vstupných materiálov.

Naším poslaním je vyrábať a predávať kvalitný nábytok, ktorý dlhodobo zlepšuje a robí životy našich ctených zákazníkov krajšími a praktickejšími. Sme hrdí na to, že už roky môžeme byť pri tom, keď sa z domácností našich zákazníkov stávajú ich domovy. Ceníme si, že náš nábytok môže byť súčasťou ich jedinečných príbehov po celé generácie.

 

Vizualizácie projektov na mieru

Koncept FAMILY ponúka široké množstvo riešení interiéru na mieru do kadžej miestnosti, tak aby harmonicky ladil alebo odrážal osobnosť majiteľa. Od kuchyne, cez obývačku po predsieň.

 
Vizualizacie so sektorovými kuchyňami SMILE

Sektorová kuchyňa SMILE, je zostavená tak, aby čisté línie, jednoduchosť a nadčasový dizajn boli jej hlavnými prednosťami. Nieje iba pohladením pre oči, je zároveň funknčná, premyslená do detailov, pripravená plniť každodenné potreby modernej domácnosti.

 

Portfólio nášho ostatného nábytku

Obývačkové programy v klasickom aj modernom štýle v rôznych dekoroch dreva či farebnom prevedení. V našom portfóliu sa nachádza i zariadenie do jedálne, detskej či študentnskej izby, spálne, predsiene i pracovne. Kúpeľňové programy ponúkajú praktické a zároveň dizajnové riešenie. Podľa potrieb zákazníka vieme vyrobiť i šatníky a vstavané skrine na mieru.

 

Benefity spolupráce

 

Projekty, na ktorých sme spolupracovali

Pozrite si aktuálne spolupráce TU

 
Kontakt

Pre viac informácií kontaktujte riaditeľa úseku Veľkoobchod Mareka Ašverusa

Kontaktovať emailom   Kontaktovať telefonicky