Emove tortičky

Suroviny

na plnku:
1 karamelové kondenzované mlieko,
1 balíček vanilínového cukru,
100 gramov mletých vlašských orechov,
100 gramov masla

na polevu:
1/2 Cery,
100 gramov čokolády na varenie,
100 gramov trojfarebnej čokolády 

Pracovný postup

Maslo roztopíme v hrnci, pridáme karamelové kondenzované mlieko a na záver orechy. Vznikne tuhšia masa, ktorú necháme vychladnúť. V parnom kúpeli roztopíme čokoládu s Cerou. Papierové košíčky plníme postupne. Najprv čokoládu, ktorú necháme stuhnúť, potom náplň a opäť čokoládu. Zdobíme podľa chuti – lentilky, oriešok, cukrové ozdoby.

Viac receptov uvarených v kuchyni Decodom nájdete u nášho partnera Tajomstvo mojej kuchyne