Sofora

V komplexe Sofora nájdete priestranné presvetlené dvoj-, troj- a štvorizbové byty s vysokým štandardom, ktoré sú presne na tepne mestského života. Hranica medzi Ružinovom a Starým Mestom na križovatke ulíc Záhradnícka a Svätoplukova je ideálnym miestom pre mladých ľudí, ktorí si chcú užívať život v meste naplno, ale zároveň mať svoje súkromie a pohodu. Život veľkomesta pritom na vás čaká na druhej strane ulice.
 
PRE TÝCH KTORÍ VEDIA ČO CHCÚ

Polyfunkčný objekt SOFORA, pozostávajúci z 36 bytov, administratívnej  budovy a obchodných priestorov je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí chcú žiť v centre diania. Svojim zameraním sa hodí najmä ľudom pre ktorých je mestský život alfou a omegou, ale zároveň potrebujú dostatok vlastného priestoru. A nechcú sa vzdať ani jedného.
 
MODERNÁ, OTVORENÁ ARCHITEKTÚRA

Či už z vonka alebo z vnútra, moderný prístup s dôrazom na priestrannosť prestupuje každým jedným bytom. Väčšie priestory a izby vám dajú slobodu a priestor, po ktorom tak dlho túžite. Rána môžete tráviť s kávou na vašej loggií, a poobede si vychutnať zákusok z kaviarne na lavičke v zelenom átriu.
Zahájenie výstavby október 2017 a kolaudácia zima 2019/2020, prípadne ďalšie info nájdete na www.sofora.sk