Green Village

Stačí naozaj málo a môžete získať veľa. Rezidenčný projekt Green Village prináša do lokality dunajská lužná skvelú možnosť moderného bývania. Navyše za bezkonkurenčnú cenu.

Spoznajte benefity Green Village.

Rezidenčný projekt Green Village, situovaný v pokojnej lokalite dunajská lužná iba kúsok od Bratislavy, ponúka zaujímavé benefity. Stačí naozaj málo, aby ste získali veľa.

Väčšie byty

Projekt Green Village predstavuje jedinečnú možnosť moderného a komfortného bývania v bytoch väčších výmier za skvelú cenu – o 15 až 20% výhodnejšie.

Priestor pre život

Súčasťou projektu je aj 1,5 ha park, v rámci ktorého nájdete detské ihriská, lezeckú stenu ale aj priestor pre outdoor cvičenie či grilovanie s priateľmi.

Výborná dostupnosť

Rýchlocesta R7 výrazne zlepší napojenie na Bratislavu a značne odbremení dopravu v obci. Podľa plánov má k prvým vybudovaným úsekom patriť práve dunajská lužná.

Ideálna poloha

Pošta, bankomaty, zdravotnícke zariadenia, čerpacia stanica ale aj tenisová akadémia. Green Village sa nachádza priamo v centre obce – všetko nájdete iba kúsok od projektu.

Prémiová vybavenosť

Green Village svojim obyvateľom ponúkne vysokú úroveň služieb. Škôlka priamo v projekte, či obchody a základná škola už v dotyku s projektom.

Pestrá ponuka bytov

Vybrať si môžete z 2, 3, či 4-izbových variantov s orientáciou na všetky svetové strany. Vybrané byty na prízemí disponujú predzáhradkami – rozumný kompromis medzi domom a bytom.