Hľadá sa Carmen


SÚŤAŽTE S CARMEN V OC CENTRAL BRATISLAVA

Termín súťaže: od 2. 8. do 8. 8. 2021

Facebook súťaž o 1.000 €

Odfotografujte sa pred hviezdnou kuchyňou Carmen v OC Central, zverejnite fotografiu na fanpage Decodom a ste zaradení do žrebovania o 1.000€ na novú kuchyňu Decodom.

Štatút súťaže

Anketa o 1.000 €

Vyplňte anketový lístok a vhoďte ho do zbernej nádoby, ktorá je umiestnená na hviezdnej kuchyni Carmen v OC Central a v žrebovaní môžete vyhrať až 1.000€ na novú kuchyňu Decodom.

Štatút súťaže

SÚŤAŽ UKONČENÁ


MÁTE DOMA HVIEZDNU KUCHYŇU CARMEN? POŠLITE NÁM FOTKU A VYHRAJTE SMILE.

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto vlastní kuchyňu Carmen vyrobenú v závode Mier a stále ju aj vo svojej domácnosti používa.

Facebook súťaž na fan page Decodom: podmienkou zaradenia do súťaže je zverejnenie fotografie kuchyne Carmen pod súťažným postom na fan page Decodom >>> .

Súťaž o kuchyňu Smile: podmienkou zaradenia do súťaže je zaslanie fotografie kuchyne Carmen, ktorú súťažiaci vlastní a vyplnenie dotazníka na web stránke www.decodom.sk

Jedna kuchyňa Carmen môže byť do súťaží prihlásená len jeden krát, môže byť prihlásená do obidvoch kategórií.

TERMÍN SÚŤAŽE

Súťaž trvá od 17. 6. 2021 do 15. 8. 2021

VÝHRY V SÚŤAŽI

Výhra- Facebook súťaž na fan page Decodom: prvých päťdesiat súťažiach, ktorí pridajú fotografiu kuchyne Carmen na fan page Decodom, získajú nákupnú poukážku v hodnote 10 € na nákup potravín.

Výhra- Súťaž o kuchyňu Smile: jedna výhra- kuchyňa Smile v hodnote 800€. Zo všetkých súťažiach, ktorí vyplnili súťažný formulár na získanie kuchyne Smile, bude vyžrebovaný jeden výherca. 

Termín žrebovania: 33. týždeň 2021

Štatút súťaže

SÚŤAŽ UKONČENÁ