Kuchyňa Tilia 2: Kuchyňa v prírodnom dizajne s kresbou dreva a bridlice

 

Model: Tilia 2
Farba: Dub wotan, Bridlica čierna
Pracovná doska: Bridlica čierna
Tvar: rohová kuchyňa v tvare „L“
Návrh interiéru: Ľubica Pekárová
Predajňa: Kuchynské štúdio Decodom Prievidza

Priestorové riešenie: Otvorená dispozícia kuchyne s obývačkou si vyžaduje jednotné harmonické zariadenie a praktické priestorové riešenie pre efektívne využitý priestor. Aby kuchyňa neukrajovala zbytočný priestor z oddychovej časti obývačky, ktorý by tak mohol pôsobiť stiesnene, rohová linka musí súčasne pri svojich rozmeroch ponúkať dostatok pracovného aj úložného miesta.

Dizajnové riešenie: Dominantou miestnosti je dekor dreva Dub wotan. Objavuje sa na predných plochách kuchyne aj na jedálenskom stole, ktorý sme klientovi vyhotovili, aby dokonale ladil k linke. Obývačke prepojenej  s touto kuchyňou bude svedčať nábytok na mieru ROUTE v rovnakom dizajne a dekore alebo nábytok z obývačkovej série MAGIC.

Vizuálnu jednotnosť dekoru Dub wotan na plochách linky sme dosiahli priložením akcentových bokov ku každej skrinke. Výsledkom je zároveň aj optické rozdelenie jednotlivých častí kuchynskej linky.

Akcentom k drevodekoru je tmavá farba čiernej bridlice na kuchynských dvierkach, pracovnej doske a integrovaných úchytkách na dvierkach a zásuvkách. Vizuálne sú k nim doladené čierne stoličky, nohy jedálenského stola, spotrebiče aj kuchynský drez.

Dizajnové vychytávky: S linkou hrá dokonalú súhru svietidlo nad jedálenským stolom v industriálnom štýle. Elegantnú, ale chladnejšiu farebnosť narúša vzorovaný obklad kuchyne, ktorý nenápadne hrá s kobercom v obývačke. Tyrkys na obklade je prítomný na veľkej ploche dverí v stodolovom štýle a tým zjednocuje zdanlivo nesúrodé prvky v interiéri.

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.