Kuchyňa Katy: Inšpirujte sa kuchyňou vo vidieckom štýle

 

Model: Katy

Farba: biela arctic

Pracovná doska: dub arlington

Tvar: kuchyňa L

Návrh interiéru: Jana Chanatová
Predajňa: Dom nábytku Decodom Topoľčany

 

Štýl kuchyne: Kuchyňa FAMILY Katy patrí ku klasickým kuchyniam. Vďaka jej ozdobným prvkom ju možno zaradiť do rurálneho (vidieckeho) štýlu. Výber spotrebičov je kombináciou zabudovných a voľne stojacich. Odsávač pár je štýlovo ladený ku kuchyni, ale ostatné spotrebiče sú už v modernom dizajne. Takýto kontrast farby a štýlu je veľmi trendovým a žiadaným riešením.

 

Dizajn: Klasický rámový tvar dverí je doplnený o ozdobné prvky, ktoré si zákazník môže individuálne zvoliť. V tomto prípade zdobenie tvorí rímsa na horných skrinkách a pod ňou ešte ozdobná štvorčeková lišta. Na bokoch skrinky so zabudovanými spotrebičmi je použitý ozdobný vertikálny prvok tzv. pilaster.

Charakteristický dizajn je zdôraznený aj použitím ozdobných políc, ktoré sú umiestnené pod hornými skrinkami. Pre dizajnové odľahčenie hornej časti sú na jednej zo skriniek presklené dvere.

Praktické prvky: Pilastre na skrinke s presklenými dvierkami sú predĺžené až po pracovnú dosku a vytvárajú tak samostatný úložný priestor. Ozdobný prvok je tu použitý aj na spodných skrinkách a pekne tak ladí s hornou časťou.

Z ergonomického hľadiska sú skrinky nad drezom znížené. Pri práci v dreze tak neprekážajú. Pod zníženými skrinkami sú umiestnené samostatné zásuvky, ktoré okrem úložného priestoru dokonale dizajnovo dopĺňajú štýl kuchyne.

Úchytky: Správny výber úchytiek na zásuvkách a dvierkach skriniek je pre tento štýl kuchyne veľmi dôležitý. Kombinácia kovu a bielej farby na ozdobných úchytkách je pomyselnou čerešničkou na torte, ktorá dotvára výraz celej kuchyni.

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.