Kuchyňa Iris: Veľká kuchyňa s raritným dizajnovým prvkom

 

Model: Iris
Farba: vanilka vysoký lesk, dub arlington
Pracovná doska: dub arlington
Tvar: kuchyňa U s prepojeným ostrovom
Návrh interiéru: Martin Malina
Predajňa: Kuchynské štúdio Decodom Bratislava - OC VIVO

Dizajnová vychytávka: Na prvý pohľad zaujme priestor medzi spodnými a hornými skrinkami. V ľavej časti je ako zástena umiestnené zrkadlo a v pravej časti je medzi skrinkami okno. Vďaka ich vzájomnému umiestneniu zrkadlo odráža obraz za oknom. Sme fanúšikmi netradičných dizajnových riešení a z tejto optickej ilúzie sme nadšení. Zároveň je takto priestoru dopriaty dostatok svetla a táto naozaj veľká kuchyňa tak pôsobí odľahčene. V časti so zrkadlom nie je umiestnená varná doska a tak sa netreba báť znečistenia od oleja a varenia. 

Priestorové riešenie: Skrinky vypĺňajú celý priestor kuchynského interiéru a prechádzajú až do kuchynského ostrovčeka, ktorý je spojený s kuchynskou linkou. Na ostrovčeku je použitá široká pracovná doska, vďaka ktorej slúži ostrov celou dĺžkou z jednej strany ako barový pult. Elektrospotrebiče, rúra, mikrovlnka a kávovar sú sústredené do energobloku, ktorý je orámovaný drevitým dekorom.

Úchytky: Spodné skrinky majú integrovanú úchytku do hornej hrany dvierok a zásuviek. Horné skrinky sú bez úchytiek a otvárajú systémom PUSH. Dvierka prstami potlačíte a tie sa otvoria.

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.