Kuchyňa Ima 2 a Iris: Nevšedná kombinácia obľúbených dekorov

 

Model: Ima 2 a Iris
Farba: Kašmír polievaný supermat a Čierna supermat
Pracovná doska: Chromix
Tvar: kuchyňa do tvaru U
Predajňa: Nábytok Interiér s r. o. - Veľký Krtíš

Moderné zariadenie a čistý dizajn v celom interiéri nám ponúklo hneď niekoľko modelov z dizajnových rád kuchýň Decodomu ako prepojiť celú domácnosť. Nakoniec sme siahli po najobľúbenejších kuchynských modeloch Iris a Ima. Vrchné skrinky kuchynskej linky zaujmú na prvý pohľad svojou tmavou farbou. Tú sme nakominovali s dekorom kašmír v matnom vzhľade na predných plochách a sivým betónovým dizajnom na pracovnej doske a zástene dekoru Chromix. 

Ostatné zariadenie akým sú spotrebiče, drez a doplnky či svietidlá su ladené v jednotnej čiernej farbe aby sa zachovala čistota dizajnu. Neviditeľné úchytky vrchných skriniek su doplnené o jednoduché dlhé úchytky v čistých líniach naložené zhora, ktoré ponúkajú skutočný komfort pri otváraní kuchynských skriniek a zásuviek. 

Splniť požiadavku klientov na veľkú kuchyňu s množstvom odkladacieho ale i pracovného priestoru sa nám podarilo vďaka riešeniu do tvaru U. Vo výklenku sme neriešili barové sedenie nakoľko by ho majitelia nevyužili a v kuchyni je priamo zakomponovaný stôl.

 

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.

Dohodnúť si stretnutie