Kuchyňa Gala: Elegantná kombinácia farieb

 

Model: Gala
Farba: ivory vysoký lesk, šedá vysoký lesk
Pracovná doska: dub kronberg svetlý
Tvar: kuchyňa L
Návrh interiéru: Aneta Ďuriková
Predajňa: Dom nábytku Decodom Topoľčany

 

Dizajn: Integrované úchytky do horných hrán dvierok a zásuviek dávajú vyniknúť dvojfarebnej kombinácii dekorov na predných plochách. Kontrastné farby vytvárajú hravý a zároveň elegantný nadčasový dizajn. Keďže detail robí celok, parapetnú dosku okna sme vyrobili z rovnakého materiálu ako pracovnú dosku.

Úložný priestor: Maximum úložného priestoru zabezpečujú skrinky, ktoré v hornej časti siahajú až po strop. Vysoké skrinky s integrovanými spotrebičmi sú v bočnej časti zakončené otvorenými policami v drevodekore. Tento detail je odľahčujúcim prvkom kuchyne, ktorý pekne ladí s pracovnou a parapetnou doskou.

Špeciálne riešenie: Umiestnenie drezu pod oknom, ako v tejto kuchyni, je veľmi častou požiadavkou našich zákazníkov. Dôležité je naplánovať umiestnenie batérie tak, aby bolo možné okno otvoriť. Ideálnym riešením je použitie sklopnej batérie, ktorú v prípade potreby sklopíte jedným pohybom.

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.