Kuchyňa Ester: Príjemný kontrast tmavého a prírodného dekoru

 

Model: Ester
Farba: Cement a Dub halifax biely
Pracovná doska: Metal rock antracit
Tvar: rohová kuchyňa v tvare „L“
Predajňa: Panama kuchyne Banská Bystrica

Vhodnou kombináciou dekorov je docielená elegancia i svetlosť, ktorú tomuto typickému Banskobytrickému bytu dodala kuchya Ester. Obľúbený dekor Cement na predných plochách je doplnený o prírodný drevený dekor Dub halifax biely. Požiadavka zákazníčky na množstvo odkladacieho priestoru sa podarila podarila splniť vďaka konceptu kuchyne na mieru, ktorý sa prispôsobi každému priestoru. Opticky sa priestor zväčšil drevodekorom použitým na zadnom paneli ale i na predných plochách skriniek a obložení. Luxusný nádych dodáva celému priestoru veľkorysá pracovná doska s kameným dekorom Metal Rock Antracit.

 

Na prvý pohľad robustné matné nerezové úchytky dopĺňajú celkový moderný jednoduchý dizajn. Pre zachovanie konzistencie boli zvolené čierne sportebiče a profesionálny drez s batériou značky Blanco doladený do rovnakých farebných odtieňov. 

Vedeli ste že: Ak máte radi drevodekor a chceli by ste ho i na kuchynskú zástenu aj za varnú dosku, je tu jednoduché riešenie: tým je sklenená zástena, ktorá ochráni zástenu pred nečistotami i teplom z varenia, a vy si tak môžete bezpečne užívať jednotný dizajn v celej kuchyni. 

 

Kuchyňa Ester z radu FAMILY od Decodomu je skvelou voľbou pre akýkoľvek domov. Navštívte jednu z naších predajní alebo kuchynských študií a nechajte sa očariť.