Kuchyňa a obývačka na jednej stene

 

Model: Iris
Farba: Satin akryl mat a Olive detour nano
Pracovná doska: Kašmír
Zástena: Dub halifax tabak
Tvar: Rohová s obývačkou
Predajňa: Kuchynské štúdio Decodom Trnava

Obľúbené spojenie kuchyne a obývačky prefektne funguje aj na jednej totožnej stene. Model IRIS sme použili v kuchyni v príjemnom dekore Satin akryl mat, ktorý hornými skrinkami plynulo prechádza do obývačkovej steny. Béžový dekor je doplnený o odvážnu zelenú Olive detour nano.

V kuchyni nájdete všetko potrebné vstavanú chladničku s mrazničkou, rúru, vstavaný odpadkový kôš, varnú dosku aj umývadlo. Praktický kovový regál podtrháva moderný vzhľad a zároveň plní užitočnú funkciu, kde môžete zavesiť šálky, kuchynské pomôcky, koreničky či papierovú rolku. Umývadlo s kuchynskou batériou sme zvolili nenápadné v béžovej farbe. 

Priestor obývačky ponúka dostatok úložného priestoru a praktická rozkladacia pohodlná hnedá sedačka a konferenčný stolík LUANA v drevenom dekore a čiernymi nožičkami ladia s dekorom nábytku na mieru. K obývačke sme doplnili aj knižnicu.

 

 

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online.