Iris: Tmavá kuchyňa, ktorá nieje tmavá

 

Model: Iris
Farba: Bridlica čierna
Pracovná doska a zástena: Dub halifax tabak
Tvar: kuchyňa do tvaru L s raňajkovým stolom
Predajňa: Partnerská predajňa Kuchyne Žilina

Kuchyňa na mieru s fantastickým šmrncom, zabodovala svojim skvelým členením a praktickým úložným priestorom. Predné plochy v dekore čiernej bridlice vytvárajú elegantnú atmosféru, kde drsný dekor kameňa zjemnil výber dreveného dekrou na pracovnej doske, zástene a detailov v podobe otvorených skriniek a políc v dekore Dub halifax tabak.

Dispozícia kuchyne je v klasickom panelovom byte avšak kombinácia kuchynskej linky v týchto dekoroch spolu s praktickým raňajkovým pultom vytvárajú okúzľujúci efekt. Kuchyňa napriek týmto tmavým dekorom nie je vôbec tmavá a pôsobí dojom, že je priestranná. V skutočnosti v sebe ukrýva množstvo úložného priestoru, ktorý majitelia využijú na 100 %.

Krásnym detailom je otvorený regál a poličky pri varnej stanici ktoré je možné využiť na dodekorovanie kuchyne alebo prakticky na koreničky, ktoré často pri varení používame a je vhodné ich mať poruke. Spotrebiče boli zvolené v čiernej farbe, tak aby nenarúšali príjemný efekt. Takisto aj úchytky v čiernej farbe v hranatom dizajne sú nielen praktické ale dotvárajú celkový dojem. 

 

Inšpirovala vás táto kuchyňa? Prediskutujte s našimi odborníkmi vaše požiadavky a nechajte si vytvoriť kuchyňu na mieru pre váš jedinečný príbeh. Dohodnite si zadarmo stretnutie na predajni alebo online. 

Dohodnúť si stretnutie