Zariadenie investičného bytu

 

Kuchyňa: Home
Farebné prevedenie: Kašmír mat a dub olejovaný
Tvar: Rohová kuchyňa, obývačka a spálňa

Nábytok do investičného bytu by mal odpovedať vášmu podnikateľskému zámeru. V ideálnom prípade siahnuť po odolných materiáloch s nadčasovým a neutrálnym dizajnom. Pozrite sa ako k tejto problematike pristúpil herec Oliver Oswald. 

Moderná otvorená dispozícia obývacej a kuchynskéj časti bytu volá po jednotnom a zladenom dizajne bez rušivých elementov. Oliver zvolil rohovú kuchynskú linku z konceptu HOME so vstavanou chladničkou a skrinkami hore na jednej strane a otvorenými policami na strane druhej. Celý interiér bytu sa nesie v teplých neutrálnych tónoch v kombinácii s drevodekorom. V tomto prípade sa pracovalo s obľúbeným dekorom kašmír a drevodekorom s jemnou kresbou dreva Dub olejovaný. Rohová kuchyňa ponúka dostatok pracovného aj úložného priestoru. Na stenách je použité trendové lamelové obloženie, ktoré plynulo prechádza cez jedálenský kút do obývacej časti rovnako z konceptu HOME.

 

 

Jedálenský stôl je v rovnakom dizajne ako pracovná doska. Stôl je doplnený zamatovými jedálenskými stoličkami v jemnej pudrovej hnedej tzv beige farbe. V obývacej časti siahli po jednoduchej sedačke doplnenej o výrazné kreslo a konferenčnom stolíku Cube Twin z portfólia Decodom. Spálňa je oázou pokoja vďaka veľkej čalúnenej posteli a stenou obloženou drevenými lamelami rovnako ako v kuchyni. 

 

 

Štýlový dizajn doplnený svietidlami a dekoráciami spolu s kvalitnými materiálmi podčiarkujú charakter interiéru a pridávajú do každej miestnosti príjemnú atmosféru. Investícia do nábytku na mieru sa tak stáva nielen praktickou voľbou, ale aj investičnou pretože trvácny a kvalitný nábytok bude slúžiť obyvateľom tohto bytu dlhé roky.

Zaujala vás táto realizácia zariadenia celého bytu? Navštívte naše predajne alebo si dohodnite stretnutie vopred a zistite, čo pre vás môžeme urobiť.

Dohodnúť si stretnutie na predajni

Zdroj fotografie: MOJ DOM / autor foto: Miro Pochyba.