Nadčasová béžová - jednoduchá, vyvážená a pokojná

 

Model: Katy
Farba: Kašmír raster a Šedý kameň raster
Pracovná doska a zástena: Calcata olympus
Tvar: kuchyňas ostrovčekom, obývačka a spálňa

Béžová farba je perfektnou voľbou do interiéru, predovšetkým pokiaľ hľadáte jednoduchosť, vyváženosť a pokoj. Výnimočne dobre vyzerá predovšetkým s prírodnými materiálmi a ďalšími neutrálnymi tónmi, môže ale slúžiť aj ako základ pre výraznejšie detaily. Obľúbený model kuchyne na mieru KATY je zladený s nábytkovou sériou TIROL, s ktorou zariadite jednoducho a ihneď celý domov - obývačku, spálňu, pracovňu aj detskú izbu či predsieň. Príjemný odtieň kašmír jednoducho zladíte s prírodným dizajnom na ďalších prvkoch a neutrálnymi ale i výraznými farbami. 

V kuchyni KATY sme použili výrazné regálové riešenie, z ktorého sme vytvorili praktický príborník. Presklenné skrinky sú zaujímavým prvkom a kuchyňa je doplnená modernými spotrebičmi a výrazným rustikálnym odsávašom pár so zaujímavého materiálu. Ostrov prináša množstvo pracovného priestoru a zároveň poslúži ako raňajkový pult, za ktorý sa pohodlne posadia aj štyria a vy tak máte priestor aj na spoločnú večeru bez nutnosti jedálenského stola.

Kuchyňa dizajnovo plynule prechádza do otvorenej obývačky, ktorá je zariadená sektorovým nábytkom TIROL v dekore kašmír - skrinka pod TV je doplnená o vitrínu a skinku. Obývačku dopĺňa praktická rozkladacia sedačka, s ktorou získate i uložný priestor a lôžko pre návštevu. Rovnakú sériu TIROL nájdete aj v spálni, kde je zvolená manželská posteľ a dostatok úložného priestoru v podobe knižnice a šatníku.

Štýlový dizajn a kvalitné materiály podčiarkujú charakter interiéru a pridávajú do každej miestnosti eleganciu a vkus. Investícia do nábytku na mieru sa tak stáva nielen praktickou voľbou, ale aj spôsobom, ako pridať do domova štýl a hodnotu.

Zaujala vás táto realizácia zariadenia celého domu? Navštívte naše predajne alebo si dohodnite stretnutie vopred a zistite, čo pre vás môžeme urobiť.

Dohodnúť si stretnutie na predajni