Nábytok a bývanie 2019

Odborná verejnosť a vedenie národného výstaviska Agrokomlex ocenili spoločnosť Decodom za dlhodobý komplexný prístup k výrobe a predaju kuchynského nábytku a sprístupnenie moderných technológií konečnému zákazníkovi.

Kuchyne Family sú najnovším členom rodiny kuchýň z Decodomu, ktoré generačne nahradia kuchyne Decoplan. Ako býva zvykom v dobrých rodinách, zdedili všetky dobré vlastnosti a vďaka modernej dobe získali množstvo výhod. Teší nás, že aj naďalej môžeme patriť do vašej rodiny a byť jej dôležitou súčasťou.

Tak ako kuchyňa tvorí srdce domácnosti, tak kuchynský nábytok tvorí srdce spoločnosti Decodom. Počas 20 rokov sa kuchyne z Decodomu stali súčasťou mnohých slovenských, ale aj európskych rodín. Rozumieme individuálnym potrebám rodinného kruhu, a preto je ponuka kuchýň Decodom pestrá.

Kuchynské novinky

Výhody kuchýň Family:

- 22 modelov kuchýň
- 14 farieb korpusov
- 26 farieb pracovných dosiek
- 185 farieb predných plôch
- 868 typov skriniek
- 20-ročná tradícia výroby kuchýň
- kvalitné kovanie Blum
- vyššia kvalita za nezmenenú cenu
- prehľadná a variabilná  vnútorná výbava
- moderný dizajn a dlhá životnosť
- široká ponuka farieb a modelov
- individuálne a ergonomické riešenia
- inovatívna technológia výroby
- kvalitné vstupné materiály

Meníme vnímanie reality

Zariadiť si interiér bytu v papučiach a so šálkou čaju v ruke? Absolútne reálne. Vďaka technológii rozšírenej reality si každý človek bude môcť vložiť objekty do vlastného priestoru, prejsť sa okolo, presúvať, meniť a upravovať ich. Len tak, s aplikáciou od spoločnosti Decodom a Enli v telefóne.