Nábytok a bývanie 2017

Odborná hodnotiteľská komisia  a organizátori výstavy udelili našej kuchyni Lota Cenu veľtrhu v kategórii Kuchynský nábytok a spotrebiče. Cenu veľtrhu prevzal na slávnostnom odovzdávaní riaditeľ maloobchodnej siete Ing. Erik Bednárik, MBA.

Cenu veľtrhu prevzal na slávnostnom odovzdávaní riaditeľ maloobchodnej siete Ing. Erik Bednárik, MBA (na fotografii v strede). Cenu veľtrhu odovzdal JUDr. Mário Dinga, riaditeľ agrokomplexu NÁRODNÉ VÝSTAVISKO (na fotografii vľavo) a Doc. akad. soch. René Baďura, vedúci katedry dizajnu nábytku a interiéru - Technická univerzita Zvolen (na fotografii vpravo).

Ocenenie si zaslúžia aj naši profesionállny poradcovia zákazníka. Pri výbere nábytku sú vašimi najlepšími partnermi.

DECODOM JE SLOVENSKÝ VÝROBCA A PREDAJCA NÁBYTKU. V ROKU 2016 DOSIAHOL REKORDNÝ POČET PREDANÝCH KUCHÝŇ. NAŠE KUCHYNE SI V ROKU 2016 KÚPILO VIAC AKO 10. 000 ZÁKAZNÍKOV. ZA SVOJU ŠESTNÁSŤ ROČNÚ EXISTENCIU SA TAK NÁBYTOK Z NAŠEJ TOPOĽČIANSKEJ SPOLOČNOSTI, STAL SÚČASŤOU MNOHÝCH SLOVENSKÝCH, ALE AJ ZAHRANIČNÝCH DOMÁCNOSTÍ.

Kuchyne patria medzi naše „top“ výrobky a ich vývoju sa venuje samostatné oddelenie. Vyrábať kuchynský nábytok na mieru si vyžaduje precíznu prípravu a  následne kvalitné technické a technologické spracovanie. V súčasnosti má Decodom v ponuke 21 modelov kuchýň Decoplan v 295 farebných vyhotoveniach predných plôch. Všetky kuchyne sa vyrábajú na základe špeciálnych požiadaviek zákazníka, ktorý tak dostane originálnu kuchyňu, odzrkadľujúcu jeho individualitu. V maloobchodnej sieti je vystavených v predajniach 390 kuchýň Decoplan. Vybrať si tú správnu je pre zákazníka veľmi príjemným zážitkom.

Víťazná kuchyňa Lota: 

Zaujímavá, nie bežná farebná paleta dvierok, v kombinácii s jednoduchým štýlovým frézovaním dotvorená farebne zladenou pracovnou doskou, vytvára kuchyňu, ktorá zaujme na prvý pohľad. Vhodne zvolená úchytka tento dojem ešte podčiarkuje.