MODDOM 2017

Vysoká kvalita kuchýň z produkcie spoločnosti Decodom získala ocenenie poroty na výstave Moddom 2017. Členovia komisie ocenili moderný dizajn a progresívne technologické spracovanie detailu kuchýň Decodom.

Vieme aké dôležité miesto v domácnostiach má kuchyňa. Jej vývoju a výrobe sme zasvätili už desaťročia. Kladieme dôraz na precízne spracovanie materiálu, podporujeme moderné technológie vo výrobe. Pravidelnou návštevou výstav nábytku, sledujeme nové trendy a prenášame ich do našich výrobkov. Pri výbere novej kuchyne určite oceníte nielen širokú škálu štýlov a farebných vyhotovení, ale aj rôzne technické riešenia, ktoré sú v našich predajniach odprezentované. Kuchyne sú našou pýchou a chceme, aby sa stali pýchou každého nášho zákazníka.

Veľtrh nábytku Moddom je miestom, kde sa pod jednou strechou stretávajú desaťtisíce záujemcov o zariaďovanie s výrobcami i predajcami nábytku a doplnkov. Moddom prináša nové trendy v zariaďovaní interiérov a bohatú inšpiráciu vďaka ponuke nábytku i doplnkov rôznorodých interiérových štýlov. Veľtrh je ideálnou príležitosťou na jednom mieste vybaviť celý interiér nábytkom a doplnkami od rôznych výrobcov. Návštevníci sa môžu inšpirovať zariadením všetkých štýlov v rozličných cenových kategóriách – od jednoduchého a praktického nábytku až po luxusné kusy pre náročných zákazníkov.