Grand Prix Slovak Gold 2013

Hlavným kritériom pre zisk najprestížnejšieho ocenenia kvality firiem na Slovensku sú výborné hospodárske a ekonomické ukazovatele. Decodom splnil všetky tieto kritéria už v minulom roku, keď mu bola udelená cena Slovak Gold Exclusive.
Svoju pozíciu potvrdil aj v priebehu ďalšieho roka a naďalej investoval a inovoval svoje zdroje. Táto snaha priniesla ovocie v zvyšovaní kvality nábytku z produkcie Decodom a vytvorenie stabilného pracovného prostredia pre všetkých zamestnancov. Vďaka tomuto úsiliu vybrala porota Nadácie Slovak Gold práve firmu Decodom ako vhodnú na udelenie výnimočnej ceny Grand Prix Slovak Gold. Ďalšou cenou, ktorú sme tento rok dostali, je obhájenie kvality našich kuchýň, ktorým bol udelený už druhý krát certifikát kvality Slovak Gold. Ďakujeme všetkým zamestnancom, zákazníkom a priaznivcom kvalitného slovenského nábytku za podporu, bez ktorej by sme túto cenu nezískali.

 Ocenenie Grand Prix prevzal konateľ spoločnosti Ing. Roman Gejdoš.

Naše kvalitné kuchyne boli ocenené certifikátom Slovak Gold už druhýkrát. Ocenenie prebral konateľ spoločnosti Ing. Roman Gejdoš.

Na slávnostnom odovzdávaní sa zúčastnil aj manažment spoločnosti Decodom.

Zlatá medaila a certifikát Grand Prix je zarámovaná v dreve a uložená na zamatovom podklade.

Certifikát Slovak Gold potvrdzujúci kvalitu našich kuchýň.