NOVINKA 2023: Program YOSH

Zariadiť detskú izbu vkusne a prakticky nie je žiadna veda. Moderné a trendy je niesť sa vo vybranej téme napríklad: džungla, dinosauri, vodný svet, les alebo milé zajačiky a zvieratká a prispôsobiť tomu doplnky, prípadne tapety na stene. Keď máte premyslený motív prichádza na rad výber nábytku, ktorý by mal byť nadčasový, praktický a rásť spolu s dieťaťom. Na toto všetko myslíme v Decodome a preto sme vytvorili sériu YOSH pre najmenších. V programe YOSH nájdete praktické šatníky v dvoch veľkostiach, komodu, ktorú ľahko pretvoríte na prebaľovací pult a samozrejme detskú postieľku.

 

 

Detská postieľka YOSH

Asi prvé najdôležitejšie pre bábätko je detská postieľka. Ideálne by mala byť výškovo nastaviteľná. Postieľku YOSH je možné nastaviť v troch rôznych výškach matraca. Mysleli sme naozaj na všetko, pretože ak máte doma dieťatko, ktoré rado zaspáva s kontaktom, napríklad držanie za ruku oceníte odnímateľné časti zábrany. Aby ste postieľku využili čo najviac pre väčšie dieťa je možné vysoké bočnice demontovať a nahradiť ich nízkymi bočnicami. V cene postieľky je rošt, stačí dokúpiť už iba matrac.

 

Prebaľovací pult s komodou YOSH

Nie každý si povie, že potrebuje prebaľovací pult. Ale predstavte si komodu, ktorú dokážete pretvoriť na prebaľovací pult a keď dieťa vyrastie a už nebudete potrebovať prebaľovať na pulte, jednoducho vrátite komodu do pôvodného stavu a môžete ju využívať samostatne ďalej. Súčasťou prebaľovacieho pultu sú i 2 skrinky, ktoré využijete ako poličky či odkladací priestor. Samozrejme rozhodnúť sa môžete aj neskôr - komodu s prebaľovacím pultom si môžete kúpiť spolu ako zostavu alebo každý produkt samostatne.

 

Šatníkové skrine YOSH

Šatníky v dvoch veľkostiach a prevedeniach majú praktickú veľkosť a sú opatrené i s dvomi zásuvkami. V šatníkovej skrini nájde svoje miesto oblečenie pre bábätko ale určite i potreby, pomôcky alebo aj hračky.

 

Farebné variatny YOSH

Celý program YOSH je dostupný v troch farebných variantoch : Pino aurelio s detailami v Dub nelson, Šedá antrazit s Dub artisan a Pino aurelio s Dub artisan. Stačí si vybrať vášmu oku lahodiacu kombináciu.