Decodom má blízko k hasičom - užite si výhodné nákupy od 23.6. do 25.6.2023

Užite si deň so záchrannými zložkami v OC Cassovia v Košiciach a nakupujte so zľavou vo výške DPH v Decodome

Vedeli ste, že vo výrobe Decodom v Topoľčanoch figurujú závodní hasiči od roku 1975? Tí sa starajú o bezpečnosť v samotnej výrobe, kde je riziko požiaru pri práci s drevom naozaj vysoké.

Navštívte už túto sobotu 24.júna 2023 OC Cassovia v Košiciach a nechajte sa s rodinou vtiahnuť do dňa plného vzrušenia, zábavy, interaktívneho vzdelávania a dobrodružstva. Pri príležitosti dňa so záchrannými zložkami sme si pre vás pripravili skvelé akcie na výhodné nákupy v Decodome, ktoré platia už od piatku.

 ZĽAVA vo výške DPH na všetok nezľavnený tovar na predajniach Decodom a e-shope

Táto akcia platí na celý nezľavnený sortiment na všetkých predajniach Decodom a e-shope. Akcia neplatí na už zľavený tovar, na pracovné dosky z kameňa, sklenené zadné panely, drezy, batérie, spotrebiče a svieditlá Eglo. Zľavy a akcie sa nekumulujú. Pri nákupe cez e-shop zadajte v prvom kroku košíka zľavový kód DecodomDPH. Zľava platí od 23.-25.6.2023.

 Doprava ZADARMO pri nákupe nad 1000 € v Dome nábytku Decodom v Košiciach

Platí pri nákupe tovaru nad 1000 € od 23. júna  do 25. júna 2023 iba na predajni Dom nábytku Decodom v Košiciach. Zálohová platba musí byť splatená najneskôr do 2.7.2023 a doprava musí byť realizovaná najneskôr do 30.9.2023.

 Hrajte o skvelé ceny

Zapojte sa do súťaže o 3 x darčekovú poukážku v hodnote 100 € a pre prvého čaká i mikrovlnna rúra značky Beko. Odpovedzte na našu súťažnú otázku: Ako sa volá najpopulárnejšia červená retro kuchyňa Decodom z roku 1973 ? Vaše odpovede budeme zbierať prostredníctvom hlasovacích lístkov, ktoré sú k dispozícii do 30.júna 2023 na predajni Dom nábytku Decodom v Košiciach. Zo správnych odpovedí vylosujeme 3 výhercov.

Nezabudli sme ani na najmenších zákazníkov a pre deti sme si pripravili prekvapenie priamo na predajni Dom nábytku Košice.

 

Tešíme sa na vás !