Náš príbeh

 

Tvoríme spolu jedinečný príbeh nábytku už viac ako sedemdesiat rokov

Sme Decodom, tradičná slovenská firma zaoberajúca sa výrobou a predajom nábytku.

Náš príbeh je založený na viac ako storočnej histórii, rešpekte k tradičnému drevárskemu remeslu a úcte k našim zákazníkom. S prehľadom v aktuálnych trendoch, rozsiahlym know-how v nábytkárstve, víziou do budúcnosti a modernými technológiami patríme medzi lídrov vo výrobe a exporte nábytku na slovenskom trhu.

 

 

Sme popredným a najväčším výrobcom kuchynského nábytku na Slovensku. Plánované kuchyne na mieru FAMILY vyhotovíme pre každý, aj atypický, pôdorys. Zaraďujeme sa taktiež k významným výrobcom a najväčším slovenským exportérom nábytku do obývacích izieb. Pre harmonicky zladenú domácnosť sme vytvorili unikátny koncept nábytku na mieru FAMILY, ktorý zariadi celý interiér v jednotnom dizajne. Okrem nábytku do kuchýň a obývačiek vyrábame aj nábytok do spální, detských a študentských izieb, predsiení a pracovní. Pri výrobe kladieme vysoký dôraz na kvalitu opracovania a výber prvotriednych vstupných materiálov.

 


Naším poslaním je vyrábať a predávať kvalitný nábytok, ktorý dlhodobo zlepšuje a robí životy našich ctených zákazníkov krajšími a praktickejšími.

Sme hrdí na to, že už roky môžeme byť pri tom, keď sa z domácností našich zákazníkov stávajú ich domovy. Ceníme si, že náš nábytok môže byť súčasťou ich jedinečných príbehov po celé generácie.


Ďakujeme, že s nami tvoríte jedinečný príbeh nábytku.