V Košiciach tvoríme váš domov už 11 rokov. Oslavuje s nami !

Počas tohto výročného predĺženého víkendu od 4. 8. do 6. 8. 2023 sme si pre vás pripravili skvelé akcie a prekvapenia pri príležitosti osláv našej predajne.

Nakupujte so zľavou 18 % na všetkých predajniach Decodom a e-shope

Vyberte si z nášho širokého potfólia nábytku a ušetrite so ZĽAVOU až 18 % z nezľavneného nábytku.
Táto akcia platí na celý nezľavnený sortiment na všetkých predajniach Decodom a e-shope. Akcia neplatí na už zľavený tovar, na pracovné dosky z kameňa, sklenené zadné panely, drezy, batérie, spotrebiče a svieditlá Eglo. Zľavy a akcie sa nekumulujú. Pri nákupe cez e-shop zadajte v prvom kroku košíka zľavový kód Decodom8. Zľava platí od 4.8.-6.8.2023.

Doprava a montáž kuchyne FAMILY ZADARMO

Navštívte tento víkend našu predajňu Decodom Košice vyberte si kuchyňu na mieru FAMILY v minimálnej hodnote 2500 € a my vám k tomu pribalíme montáž a dopravu tejto kuchyne úplne Zadarmo. Zálohovú platbu je potrebné zrealizovať do 13.8.2023 a realizácia montáže musí byť vykonaná najneskôr do 31.10. 2023. Akcia platí od 4.8.-6.8.2023 iba na predajni Dom nábytku Decodom Košice.

Zľavová poukážka k nákupu v Dome nábytku Decodom Košice

Prvých 100 zákazníkov Domu nábytku Decodom v Košiciach počas víkendu od 4. 8. do 6. 8.2023 získa k nákupu zľavovú poukážku na ďalší nákup v hodnote 10 % a 3 %. Túto zľavovú poukážku je možné získať iba na predajni Dom nábytku Decodom Košice v uvedenom čase. Zľavu môže zákazník uplatniť až do 31.10.2023 a to -10 % na nezľavnený tovar a -3 % na už zľavnený tovar.

Súťažte o hodnotné ceny

Hrajte o vecné ceny za akýkoľvek nákup, ktorý vytvoríte počas tohto víkendu v Dome nábytku Decodom v Košiciach. Stačí na mieste vyplniť losovací lístok a vhodiť ho do osudia. Držíme Vám palce!

Zapojte sa do súťaže s našou Carmen u a oslavujte s nami

Vyfoťte sa s Carmen či iným nábytkom z Decodomu a súťažte o hodnotné ceny. Bližšie informácie nájdete TU.

Nezabudli sme ani na najmenších zákazníkov a pre deti sme si pripravili prekvapenie priamo na predajni Decodom Topoľčany.


Navštívte naše predajne Decodom a oslavujte s nami !