Podnikajte s Decodomom (na SK)

 

Spoločnosť Decodom vám ponúka obchodnú spoluprácu, vďaka ktorej začnete podnikať alebo zatraktívnite svoju ponuku nábytku. Kontaktný formulár nájdete na konci článku.

 

 

Spoluprácou s nami získate

- Stabilného partnera - Spoločnosť Decodom je najväčší výrobca nábytku na Slovensku. Vznikla v roku 1999 a nadviazala tak na výrobu nábytku, ktorá má v tomto regióne tradíciu už od roku 1912. Výrobný závod v Topoľčanoch je vybavený najmodernejšou technológiou na spracovanie veľkoplošného materiálu, vákuovými lismi na výrobu dvierok a montážnymi linkami na kompletovanie nábytku.

- Širokú ponuku sortimentu - Zákazník si na jednom mieste zariadi bývanie od kuchyne až po predsieň. Ponúkame kuchyne, obývačky, spálne, detské izby, pracovne.

- Návrh a realizáciu vašej predajne - Vďaka dlhoročným skúsenostiam máme vypracovaný detailný koncept predajne, ktorá bude generovať zisk. Spolu s vami ju navrhneme a zerealizujeme sprevádzkovanie.

- Pravidelné školenia - Vás a Vašich predajcov budú pravidelne školiť naši najlepší odborníci s dlhoročnou praxou. Aj po zaškolení vám však bude k dispozícii poradný tím, ktorý odpovie na všetky otázky.

- 3D kresliaci program - Vyvinuli sme vlastný grafický program na vizualizáciu kuchynských liniek a univerzálneho nábytku, ktorý oceníte vy aj vaši zákazníci pri tvorbe projektu. Prezentácia a objednanie nábytku je jednoduché a rýchle.

- Obchodnú a servisnú podporu - Počas obchodnej spolupráce sa vám bude venovať profesionálny obchodný partner, ktorý sa postará o vaše objednávky, logistiku, reklamáciu a podporu predaja.

- Online objednávkový portál - Cieľom online aplikácie je zjednodušiť a zrýchliť predaj koncovému zákazníkovi a zároveň si jednoduchšie udržiavať svoj aktuálny stav a dostupnosť tovaru na sklade

- Najnovšie trendy a dizajn - Nábytok vyvíjame vo vlastnom vývojovom oddelení, ktoré má spätnú väzbu od zákazníkov a môže tak výrobu prispôsobiť ich vkusu a požiadavkám. Veľmi intenzívne spolupracujeme s nemeckým dizajnérskym štúdiom, ktoré sa špecializuje na obývačky.

 

Pre bližšie informácie nás kontaktujte

KONTAKT